torsdag 24 april 2008

Sommarjobbssajt och två nya Friends kontor

Efter två fantastiskt bra dagar så har det varit fullt upp på jobbet som alltid efter två dagars frånvaro från mail, telefon och datorn.

Vi har till slut fått färdigt vår sommarjobbsajt! Om du ännu inte sökt ditt sommarjobb, gör det nu, testa att attackera på flera fronter samtidigt. Kolla platsannonser och kontakta arbetsgivare direkt. Berätta för alla – familj, kompisar, grannar, skolkamrater och chattkompisar – att du söker sommarjobb. Vill du har stöd, tips och hjälp ring 0771-416 416.

Förra veckan öppnade Friends ett nytt regionkontor i Linköping och igår öppnade ett femte kontor i Malmö. Känns fantastiskt häftigt att vi numera finns på fem orter runt om i landet och på så sätt kan nå ut ännu bättre till skolor och idrottsföreningar. Jag är stolt. Vi har två nya regionsansvariga, Petra och Jenny, begåvade, engagerade och drivande personer som har mitt fulla stöd och förtroende. De kommer tillsammans med våra nya föreläsare, Jakob, Katri och Christoffer, göra ett strålande jobb, ska bli spännande att följa utvecklingen de närmaste månader. Läs mer om dem här!

Inga kommentarer: